Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse:

 

 

Om os

Marked

Produkter

Service

Nyheder

 

 

 

 

Olie og gas

 

SAMSON AG

SAMSON GROUP

 

 

 Kemi og petrokemi

Næringsmiddel

Biovidenskab

Olie og gas

Industrigasser

Energi

Papirindustri

Minedrift og malm udvinding

HVAC og bygnings automation

Fjernvarme og fjernkøl

 

 

 

 

 

Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: S:\Hjemmesiden\markets\ps-0085.jpg

 

At finde løsninger i barske miljøer

Anvendelsesområder

Udvinding af olie og gas

Olie- og gasproduktionen

Brændstof

Tankskibe LNG

 

 

Olie- og gas sektoren leverer brændstof og smøremidler som bruges i hverdagen. Udvinding og forarbejdning af råvarerne foregår ofte under barske forhold, især hvis de finder sted i ekstreme klimazoner eller offshore. Dette kræver særligt pålidelige og korrosionsbestandige produkter med en lang levetid. Produkterne fra SAMSON er perfekt tilpasset disse krav.

Vores kontrol udstyr installeres i opstrøms og nedstrøms processerne. Vi kan levere modulære reguleringsventiler til alle trykklasser, materialer og modeller med kort varsel. De rustfrie udgaver af vores ventiler, aktuatorer og positioner kan modstå de hårdeste offshore betingelser. Desuden kan vi levere i meget modstandsdygtige materialer til installation på FPSO (floating production, storage and offloading) enheder eller borerigge, til LNG (liquefied natural gas) applikationer på land eller på tankskibe, tilbyder vi særligt kuldeudstyr til at opfylde alle sikkerhedskrav.

Innovativt ventil tilbehør, såsom vores smarte positioners for integreret fastgørelse, der giver en sikker udveksling af data i processen og som giver mulighed for forebyggende vedligeholdelse. Vi udvikler og producerer en højt specialiseret ventil serie til usædvanlige applikationer. Derudover kan vi levere skræddersyede ventiler til at opfylde de specifikke krav, der er defineret af kunden.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

 

Produkt dokumentation på
SAMSON AGs hjemmeside

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  © Irgendeine Niederlassung / last update 2017-03-20

 

      Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Logo SAMSON GROUP

 

 

Returns