Biovidenskab
  Biovidenskab  
 
 
     
Biovidenskab  
   
Ved fremstilling af lægemidler eller ved brug af enzymer, celler og mikroorganismer til tekniske formål, kan enhver forurening udgøre en risiko for det endelige resultat af processen. Styringsteknik og udstyr hos SAMSON skaber de rette betingelser for sikre processer, takket være de skræddersyede aseptiske ventiler.

For at imødekomme de høje krav fastsat i FDA og EHEDG regulativer, er vores ventilhuse fremstillet af rustfrit stål. Alle produktberørte overflader er præcisions-drejede eller poleret. Yderligere elektropolering bruges til at opnå overflader med blank eller højglans finish, hvilket reducerer overfladen ruhed til ikke mere end 0,25 um. Ventilerne er desuden også egnet til CIP (Cleaning-in-place) eller SIP (sterilisering-in-place).

EPDM og PTFE-membraner anvendes til at lukke ventilen mod aktuatoren og atmosfæren. End connections er tilgængelige enten som aftagelige eller faste. Præcis dosering og proportionering, som er uundværlige i denne sektor, er sikret ved den høje kontrol nøjagtighed som er karakteristisk for alle vores produkter.
 
     
 
 © SAMSON A/S Logo SAMSON GROUP