Fjernvarme og fjernkøl
  Fjernvarme og fjernkøl  
 
 
     
Fjernvarme og fjernkøl  
   
Fjernvarme og køling giver store muligheder for effektiv energianvendelse og mere økonomisk air-conditionering. SAMSON besidder den know-how og har produkter til at kunne levere den perfekte styring og løsning til fjernvarme. Vi kan matche ethvert krav om nominelle tryk uanset om det er vand eller damp som anvendes til energioverførselsvæske, hvorvidt forbrugerne er forbundet direkte eller indirekte eller hvis fjernvarmevandet opvarmes i en lagertank, hvor vi kan levere alle de nødvendige kontrol komponenter.

Vores særlige produktprogram for fjernvarme og fjernkøling inkluderer selvregulerende ventiler, differenstryk-og flowregulatorer, elektriske reguleringsventiler med sikkerhedsfunktioner samt smarte controllere med bekvem betjening.

SAMSOMATIC er et helejet datterselskab af SAMSON, som er specialiseret i HVAC-udstyr. Virksomheden leverer nøglefærdige systemer med skræddersyede softwareløsninger til alt inden for bygningsautomation og fjernvarme. Som kunde kan du regne med TROVIS automatiseringssystemer, der er designet specielt til disse områder.
 
     
 
 © SAMSON A/S Logo SAMSON GROUP