Målings-, kontrol- og automationssystemer
  Målings-, kontrol- og automationssystemer  
 
 
     
Målings-, kontrol- og automationssystemer  
   
Mange opgaver, der tidligere blev udført på stedet, kan nu udføres på skærmen i kontrolrummet. Komplekse operationer og processer, som kræver hurtige reaktioner og dermed for maksimal sikkerhed. I dagens tempofyldt miljø er brugervenligt udstyr, kompakte arbejdsstationer og standardiserede kommunikationssystemer uundværlige. SAMSON svar på disse udfordringer er: "TROVIS". Brug TROVIS udstyr, nye ideer realiseret i automatisering af fabrikker og bygninger. Enkel og kompakte styreenheder, modulære systemer og standardiserede kommunikationssystemer, fastgør og forenkler processen.

TROVIS og SAMSON systemers produkter er meget udbredt i en lang række industrier, såsom mad og drikke, farmaceutiske, affaldshåndtering og andre automatisering og kontrolsystemer. For HVAC branchens økonomi og energi afgørende.

Alle automatiserede opgaver i byggebranchen og stor opvarmning kan løses effektivt med den brugervenlige TROVIS udstyr. SAMSON er ansvarlig for komplette automatiseringssystemer, individuelle projekter og samlede installationer.
 
     
 
 
Yderligere information finders på SAMSON AG hjemmeside red arrow
 
 © SAMSON A/S Logo SAMSON GROUP