Olie og gas
  Olie og gas  
 
 
     
Olie & Gas  
   
Olie- og gas sektoren leverer brændstof og smøremidler som bruges i hverdagen. Udvinding og forarbejdning af råvarerne foregår ofte under barske forhold, især hvis de finder sted i ekstreme klimazoner eller offshore. Dette kræver særligt pålidelige og korrosionsbestandige produkter med en lang levetid. Produkterne fra SAMSON er perfekt tilpasset disse krav.

Vores kontrol udstyr installeres i opstrøms og nedstrøms processerne. Vi kan levere modulære reguleringsventiler til alle trykklasser, materialer og modeller med kort varsel. De rustfrie udgaver af vores ventiler, aktuatorer og positioner kan modstå de hårdeste offshore betingelser. Desuden kan vi levere i meget modstandsdygtige materialer til installation på FPSO (floating production, storage and offloading) enheder eller borerigge, til LNG (liquefied natural gas) applikationer på land eller på tankskibe, tilbyder vi særligt kuldeudstyr til at opfylde alle sikkerhedskrav.

Innovativt ventil tilbehør, såsom vores smarte positioners for integreret fastgørelse, der giver en sikker udveksling af data i processen og som giver mulighed for forebyggende vedligeholdelse. Vi udvikler og producerer en højt specialiseret ventil serie til usædvanlige applikationer. Derudover kan vi levere skræddersyede ventiler til at opfylde de specifikke krav, der er defineret af kunden.
 
     
 
 © SAMSON A/S Logo SAMSON GROUP