Reguleringsventiler og on/off ventiler
  Reguleringsventiler og on/off ventiler  
 
 
     
Reguleringsventiler og on/off ventiler Ventil Typ 3241  
   
Mens stigende omkostninger skal løbende kontrolleres, kundernes forventninger om forbedret teknologi, kvalitet og service stigning, men på samme tid, love og bestemmelser bliver mere restriktive og kompleks. Hvor pålidelighed og fejlfri præstation, selv under de mest ekstreme forhold, er en vigtig forudsætning, har SAMSON produkter etableret deres omdømme.
Det modulære design af SAMSON styreventiler tillader fleksibiliteten i valg af ventil komponenter til at opfylde specifikke applikationer. Derved kan ventilerne skal tilpasses de vanskeligste betingelser i de mest ugunstige betingelser. Den modularitet derudover reducerer omkostninger til reservedele, installation og vedligeholdelse, hvilket fører til betydelige samlede ejeromkostninger besparelser.
Med en bred produktlinje velegnet til specielle applikationer, ætsende og erosive medier, høj trykforskelle og ekstreme driftstemperaturer er sikkert kontrolleret. Langtidsholdbar, højeffektive forseglingsteknikker tillade installation af SAMSON udstyr i ekstreme vakuumapplikationer og forhindre miljøskadelige emissioner.
Materialer, dimensioner og flange konfigurationer er udvalgt efter de vigtigste industrielle standarder såsom ANSI, DIN, JIS. Dette sikrer, at SAMSON produkter kan anvendes overalt i verden.

SAMSON tilbyder et omfattende udvalg af modulære reguleringsventiler til HVAC-applikationer, der leveres med en elektrisk, elektro-hydraulisk eller pneumatisk aktuator. Disse aktuatorer arbejder med absolut pålidelighed over en reguleringsområdet.
 
 
     
 
 
Yderligere information finders på SAMSON AG hjemmeside red arrow
 
 © SAMSON A/S Logo SAMSON GROUP