Selvregulerende ventiler
  Selvregulerende ventiler  
 
 
     
Selvregulerende ventiler  
   
Et af de grundlæggende principper i vores højt udviklet samfund er pålidelig og billig distribution af energi, men også ansvarlig og fornuftig udnyttelse af ressourcerne. I årtier, selvregulerende ventiler, der ikke kræver ekstra strøm, er blevet brugt på luft, damp og forskellige andre varmesystemer i lokal og industrielle energidistribution. SAMSON selvregulerende ventiler er modulære og er nemme at installere og vedligeholde. Desuden er der større sikkerhed, fordi de fortsætter med at fungere pålideligt under e. en strømafbrydelse.

For at imødekomme de unikke krav fra kunderne, har SAMSON en elektrisk drevet reguleringsventil og en selv-regulator i ét. Dette giver en optimal løsning for vores kunder.

Ved produktudviklingen på nye områder som f.eks termostatventiler med hydraulisk styring, kan reducere omkostningerne ved at bruge mindre varmevekslere til at producere varmt vand uden at gå på kompromis på komfort. SAMSON angår dens succes som et springbræt i forfølgelsen af ​​endnu bedre og mere innovative løsninger. Dette afspejles i SAMSON tilsagn om at producere den højeste kvalitet.  
 
     
 
 
Yderligere information finders på SAMSON AG hjemmeside red arrow
 
 © SAMSON A/S Logo SAMSON GROUP